Cantar amb la panxa plena a Palafrugell

Coral Nit de Juny
Coral Nit de Juny,
carregat originalment per Jesús Cano Sánchez.
El dissabte 21 de maig vam tenir el goig de poder visitar Palafrugell, vila empordanesa amb incomptables atractius turístics i culturals i bressol, entre d'altres, de l'il·lustre Josep Pla, convidats per la coral Nit de Juny, amb qui vam compartir cartell a les 9 del vespre a l'església parroquial de Sant Martí. La coral palafrugellenca va visitar-nos a Bigues el curs passat i ja vam acordar que al llarg d'aquest curs els tornaríem la visita.


Certament, va ser una diada diferent per a nosaltres. Per a diversos, molt diversos motius, vam tenir diverses baixes, algunes d'ultimíssima hora, però això no va ser cap impediment per a poder oferir un concert, a grans trets -segons el nostre director Ariel Seras-, de gran qualitat, dins les nostres possibilitats.

Degut a les activitats religioses de l'església, vam assajar a les 6 de la tarda en el lloc del concert. Entre l'assaig i el concert vam tenir l'altra novetat per a nosaltres, el piscolabis. Vist des del punt de vista de la coral amfitriona, va ser una bona pensada col·locar el piscolabis entre l'assaig i el concert, tenint en compte que bona part dels nostres cantaires es van desplaçar a Palafrugell exclusivament pel concert, que entre els uns i els altres va allargar-se de les nou del vespre fins a un quart d'onze. Així doncs, durant aquest espai, vam omplir el temps i la panxa.

Per a nosaltres ha estat un plaer que un cor de tant nivell com el palafrugellenc ens hagi convidat a cantar a casa seva, així com totes les atencions que han tingut amb nosaltres.

Fins la propera, amics.



Comentaris

Entrades populars