Concert fi de curs 2015-16

Com ja va sent habitual des d'uns anys ençà, al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues es va celebrar el concert de fi de curs de la Coral l'Amarant. No obstant, enguany, per diversos motius, es va endarrerir una mica més del compte i el concert va esdevenir realitat el dissabte 16 de juliol a les 9 del vespre, que va aplegar un públic fidel que incloïa companys de corals veïnes i amigues.

El concert, pròpiament dit, vam dividir-lo en dues parts, una en què vam interpretar peces a cappella i l'altra amb acompanyament d'instruments musicals.


En la primera part vam estrenar la peça Era un pescador, d'Antoni Pérez Simó, mentre que la resta de repertori va englobar les peces que hem anat aprenent i desenvolupant durant l'any (Le vent, Psalm 150) combinades amb d'altres que s'han recuperat (Paraules d'Amor, Se equivocó la paloma) i d'altres que ja surten soles (Joan del Riu, Sóngoro Cosongo). La segona part, amb Èric Varas al piano, vam estrenar Dirait-on i els cors de Nabucco, mentre que vam recuperar de temps passats El forner de Vallfogona i el Nigra Sum de Pau Casals. Vam cloure el concert, amb la incorporació d'en Jordi Puig a la bateria, amb el recopilatori A concert celebration d'Andrew Lloyd Webber i l'Himne del Pirates. abans de convidar als assistents al taller que vam fer per Festa Major a cantar amb nosaltres l'Erile.

Enguany vam decidir emmarcar aquest concert dins la campanya solidària "La fam no fa vacances", en què la nostra aportació va consistir convertir aquest concert en solidari i recollir aliments per entregar-los al Rebost Solidari de Bigues, associació que s'encarrega de donar suport a aquells a qui més falta els fa.


Comentaris

Entrades populars