Currículum de la Coral l'Amarant

La coral l’Amarant som un grup de persones que, units per la música, es troba un cop a la setmana per aprendre i assajar cançons i melodies d’arreu.

La nostra història comença el 19 de març de 1984, quan un grup de 7 persones va fer el 1r concert amb motiu de la inauguració a Bigues de la Casa de Cultura i, com diu el nostre president, “el casal ja no existeix, però la Coral resisteix”.

Durant aquest temps hem estat dirigits per diferents mestres i, des de fa tres anys, comptem amb Ariel Seras com a director del cor.


En tots aquests anys hi ha hagut moltes vivències, unes de més bones que d’altres però, des de bon començament, hem estat un grup amb molts projectes, entre ells: el 1994 posem en funcionament l’Aula de Música Miquel Bosch; des de 1997 organitzem la Trobada d’Acordionistes de Bigues, que cada vegada té més ressò; l’any 2000 participem en El concert del Mil·lenni, organitzat conjuntament amb les corals de la Vall del Tenes; i el 2006 en la coneguda sarsuela catalana “Cançó d’amor i de guerra”, aquestes dues conjuntament amb les corals de la Vall del Tenes. Anualment realitzem diversos concerts i trobades amb altres corals de la geografia catalana.

Enguany estem preparant un gran projecte que veurà la llum el juliol de 2008: interpretarem obres de Vivaldi, amb la col·laboració de solistes i orquestra.

Als membres de la Coral també ens agrada la convivència i la gresca i, per aquest motiu, aprofitem qualsevol ocasió per muntar una bona vetllada: la matança del porc, la calçotada, dinars, sopars, sortides d’esbarjo... Però quan és hora de treballar, ens hi posem de valent: fem un assaig setmanal de dues hores i, un cop al mes, un d’intensiu el dissabte. Com a activitat complementària, la Soprano Alba Ballús ofereix classes de tècnica vocal d’una hora setmanal.

Si després del que hem explicat t’han entrat ganes de formar part del nostre grup i de venir a gaudir de la música, no t’ho pensis més:

T’hi esperem els dimecres de 7:30h a 9:30h del vespre a l’antic parvulari de Bigues. T’ho passaràs d’allò més bé.

Coral l’Amarant

Comentaris

Entrades populars