Rosa


Miro el despertador. Són les 4 de la matinada. Em situo, em frego els ulls i agafo aire. Encenc el llum de la tauleta de nit. Estic tota suada i de cop m'adono que el cor em va a cent per hora. Em sento estranya. Desesperada i feliç alhora. He somiat amb tu. Ha estat un somni dolçament amarg. M'estiro de nou i penso. Penso en tu. Com faig constantment desde fa uns mesos. Sento la teva veu. Aquella veu que tants cops he envejat i desitjat que fòs meva. Aquella veu que forma part de tots els que et vam conèixer d'una manera o altra. La teva veu. Aquella que utilitzaves per expressar-te, per obrir la teva ànima a la gent que estimaves. La veu que ens mostrava el millor de tu. Et sento cantar. Somric. Perquè sé que si et sento cantar vol dir que ets feliç. I penso que no tinc cap dret a estar furiosa amb la vida. Però tot i així ho estic. Tanco el llum i de cop, et veig. Somrient com sempre. Alegre, riallera, plena de vida i d'energia. Eres tu. Aquesta eres tu. Algú que tenia l'increïble virtud de fer-te ser millor persona, de fer-te veure sempre el cantó brillant de la vida. Divertida i sabia. Inmensament valenta i forta. Tots t'admiravem i t'admirem. Admiro el teu coratge, la teva manera de veure la vida. Les teves ganes de ser tu fins a l'últim segon. La teva precupació pels atres, sempre desinteressada. Sempre ajudant, sempre voluntària en tot. M'has ensenyat tantes coses. M'has ajudat tants cops. I hem passat tants bons moments. Tot això ho guardaré sempre dins meu com el més gran dels tresors. Ets aquí, sempre hi seràs. Algú com tu és impossible d'oblidar. Respiro i em dono la volta. Estic tranquil·la. Ets amb mi i sé que em cuidaràs. Com sempre has fet. I de cop penso en tot el què has viscut i només se m'acudeix un adjectiu: guanyadora. Potser ja no hi ets, però aaquesta batalla l'has guanyat tu. Ens has donat a tots una lliçó. Tanco els ulls i m'adormo. I de nou somio amb tu.

Aïna Hurtado

Comentaris

  1. Aïna GUAPA!!!!

    Gràcies per fer-nos un regal tanmaco com aquest.

    T'estimo.

    ResponElimina
  2. Aïna carinyo, estic a la feina, es la meva hora de dinar i em venia de gust tornar a llegir aquest escrit tant bonic,ho he fet,i he tornat a plorar.Expresa tants sentiments que arriba molt endins.T'estimo molt i ets molt important per mi.Gràcies per ser la meva filla.
    UN PETÓ

    ResponElimina
  3. Aïna carinyo, estic a la feina es la meva hora de dinar i em venia de gust tornar a llegir aquest escrit tant bonic, ho he fet,i he tornat a plorar.Expresa tants sentiments.T'estimo molt i ets molt important per a mi. Gràcies per ser la meva filla.

    UN PETÓ

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars