Cap de setmana a la Rioja

El dia 24 de juny, la coral l'Amarant, de Bigues, juntament amb la Coral Santa Eulàlia, de Santa Eulàlia de Ronçana, vam sortir cap a Logroño (la Rioja) convidades per la coral Bona Cantica. En el trajecte d'anada es va aprofitar per visitar la catedral de Santo Domingo de la Calzada i el celler Bilbaínas d'Haro.

El dia 25, després de visitar la ciutat de Logroño, va haver-hi un assaig i el concert a l'església dels Jesuïtes. Una anècdota preciosa fou que quan acabàrem de cantar, algú va pujar a l'escenari i per a sorpresa de tothom va posar-se a parlar en català; es tractava d'un mossèn que havia passat un temps a Mataró i va tenir aquesta deferència amb tots nosaltres, realment va ser un moment molt bonic. Després de cantar vam anar a sopar tots junts i acabàrem cantant lliurement, com sempre.

El dia 26 ens esperaven a Rincón de Soto, on celebraven la Festa Major i estàvem convidats a cantar la missa i a celebrar un concert. Sincerament, van ser molt encantadors amb nosaltres; ens va rebre el senyor alcalde a la Sala de Plens de l'Ajuntament i ens va regalar un quadre amb l'escut de la seva població. Els carrers estaven plens de gent elegant i de nens vestits com si fessin la primera comunió. També era bonic veure les cigonyes en el campanar de l'església. Després del concert, ens convidaren a dinar a tots, icloent els nostres acompanyants, i al finalitzar ens obsequiaren amb un paquet de peres a cadascú: en aquesta població es dediquen al cultiu d'elles i, també, a la fabricació de mobles.

Després, el viatge de tornada cap a casa amb la sensació d'haver gaudit d'un meravellós cap de setmana.

Comentaris

Entrades populars