Primera etapa d'un inici de curs boig: La Diada Nacional de Catalunya

Actuació de les corals l'Amarant i Sant Vicenç a Riells
El curs 2016-2017 ha començat per a la Coral l'Amarant d'una manera molt intensa amb la participació als actes institucionals de l'Ajuntament de Bigues i Riells en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Juntament amb la coral Sant Vicenç de Riells del Fai, les dues corals del municipi ens hem ajuntat a Riells del Fai, com l'any passat a Bigues, per donar un toc musical als actes de la Diada. El repertori, sota la direcció d'en Jordi Guri, que és el director de la coral amfitriona, va ser el mateix que el de l'any passat: Els Segadors en el moment de la hissada de la senyera i, posteriorment, la Cançó de la Barca, el Cant de la Senyera i la versió adaptada per acordió del nostre company Tino Barba de la sardana La Santa Espina. En Tino, també amb l'acordió, va ser l'encarregat d'obrir l'acte interpretant el Cant dels Ocells.

Aquest boig inici de curs continua el dissabte 17 a l'església de Bigues dins els actes de les Jornades Europees de Patrimoni, on de nou tornarem a cantar plegats amb la coral Sant Vicenç, i el dissabte 1 d'octubre estrenant nova ubicació en el calendari de la trobada anual d'acordionistes de Bigues i Riells, que enguany arribarà a la vintena edició.

Comentaris

Entrades populars