Fantasia Coral de Beethoven

Ahir es va celebrar el primer dels tres concerts del darrer projecte en què ha participat la nostra coral.

Aquest projecte consisteix en la interpretació de dues obres del geni alemany Ludwig van Beethoven: la Setena Simfonia, estrenada l'any 1813, i la Fantasia Coral per a piano, orquestra, cor i orquestra, op. 80, de l'any 1808, en do menor i que és singular per haver estat escrita per piano, orquestra, cor i solistes alhora i guarda similituds amb el quart moviment de la seva Novena Simfonia, musicalment i amb un text exultant i alegre.

Sota la direcció de n'Alfons Reverté i Casas, el projecte ha pres forma amb la participació de l'Orquestra de l'Escola Municipal de Música de La Garriga i l'Orquestra Ars Mèdica, el pianista Víctor Braojos i als cors la Coral Americantus, que ha actuat com a solista, la Coral L'Amarant de Bigues i Coral Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana.


El concert d'ahir, el de l'estrena, va tenir lloc en un Teatre Patronat de la Garriga que estava ple a vessar de públic. Diumenge vinent repetirem actuació en el recentment inaugurat Teatre Auditori de Llinars del Vallès i la gira tindrà la seva cloenda l'11 de desembre a l'església de Sant Gaietà de Barcelona.

Comentaris

  1. Els tres concerts (Teatre el Patronat de la Garriga, Teatre Auditori de Llinars del Vallès i Església de Sant Gaietà de Barcelona) han tingut un ple absolut de l'aforament dels locals, la qual cosa sempre és una satisfacció.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars