XXXIV Trobada de Corals de la Vall del Tenes

Presentació de la Trobada de Corals
Un any més, i ja en van 34, es va celebrar el primer cap de setmana després de la festivitat de Reis la tradicional trobada de corals de la Vall del Tenes, que enguany, seguint l'ordre descendent en la vall, li tocava organitzar a la Coral Santa Eulàlia, de Santa Eulàlia de Ronçana.

Enguany ha calgut lamentar la baixa de darrera hora de la Coral L'Aliança, de Lliçà d'Amunt, a causa d'una indisposició de la seva directora. No obstant, els seus cantaires sí que van venir al concert i van participar, juntament amb els cantaires de les altres corals, en el cant comú, que va ser El cant de la Senyera.


L'ordre d'actuació definitiu, doncs, no va ser inaugurat, excepcionalment, per la coral amfitriona de la següent edició, sinó que l'encarregada fou la Coral de Lliçà de Vall. A continuació, la Coral Sant Vicenç de Riells del Fai, nosaltres (la Coral l'Amarant de Bigues), la Coral lo Lliri de l'Ametlla del Vallès i, com és costum, tancant la coral amfitriona.

El nostre repertori va ser Dolça cançó de la nit de Nadal, una nadala popular alemanya harmonitzada per en Xavier Ferrer i traduïda al català pel pare escolapi Magí Valls i Solé, Dana dana, de l'hongarès Lajos Bárdos i  recuperada després de forces anys de no interpretar-la, i Dirait-on, de l'americà Morten Johannes Lauridsen, que la vam estrenar en el darrer concert que havíem ofert actuant en solitari-, amb l'acompanyament al piano de n'Eric Varas.

Comentaris

Entrades populars