Repetim per Sant Jordi

Concert de primavera a Bigues
De nou, i aprofitant que la diada de Sant Jordi tornava a caure en cap de setmana, l'hem fet servir d'excusa per programar el concert de primavera que cada any oferim al poble de Bigues.

La diada de Sant Jordi de l'any passat va ser especial, ja que en el concert va participar el cor francès Choralys, de Saint-Lys, prop de Toulouse, el que va convertir el concert en internacional. Enguany també ha tornat a ser-ho, ja que després dels projectes de l'Stabat Mater, la Fantasia Coral de Beethoven i la Cançó d'Amor i de Guerra, en els que hem participat juntament amb d'altres cors integrant-nos en un cor més gran, ha estat el primer concert que hem ofert en aquest curs a Bigues simplement com a Coral l'Amarant.


Hem tingut el plaer de comptar amb la companyia de dos cors de molt bon nivell, com són la coral Americantus, de la Garriga, amb qui tenim molts lligams, i el cor Reravera, de Navarcles. Cadascú de nosaltres va oferir sis cançons al públic assistent, i vam tancar el concert amb El cant de la Senyera, que ja ve sent una tradició en els darrers concerts que oferim.

Comentaris

Entrades populars