XXI Trobada d'Acordionistes, recordant a l'Andreu

Des de que a l'any 1996 l'Andreu Camp, ex-cantaire de la coral, va incitar a la Carolina Oliver, cantaire de la coral i acordionista, a engegar una trobada d'acordionistes, la trobada de Bigues s'ha anat celebrant any rere any i enguany ha arribat a la 21ª edició, la primera en la que no hi ha l'Andreu, traspassat fa pocs mesos, i a qui la coral, amb el consentiment i la col·laboració de la seva família, ha volgut retre un senzill homenatge. També s'ha volgut tenir un petit record per en Pep Armengou, acordionista que fa poc també ens ha deixat, i que era un habitual de la trobada.

El dissabte dia 7, doncs, va tenir lloc la trobada, en el Centre Cívic i Cultural el Rieral de Bigues, com ja és habitual d'un temps ençà, cedit per l'Ajuntament de Bigues i Riells. En la trobada hi van participar la Carolina Oliver, en Tino Barba, n'Andrés Muriana, en Jordi Comasòlives, en Pep Vancell, en Hans Mòller, en Miquel Gómez, n'Arrigo Tomasi i en Jordi Bruguera, que s'ha estrenat en la nostra trobada.

La decoració que es va escollir va intentar resumir el que ha representat l'avi Andreu per la vida cultural de Bigues, ja que va engegar i participar diverses activitats i associacions de caire divers (el teatre, les gitanes, les caramelles, els acordions i la coral, entre d'altres). Al finalitzar l'acte vam obsequiar a la Maria, la seva dona i també ex-cantaire de la coral, amb un ram.

Com cada any, VOTV va cobrir l'esdeveniment:

Comentaris

Entrades populars