Nadal, llum i misteri

Nadal, Llum i Misteri és el projecte amb el qual hem encarat el primer terç del curs 2017-2018. Aquesta cantata publicada l'any 2008 per a rapsoda, solista, cor mixt a quatre veus i piano és obra del compositor Francesc Vila i Ginferrer, mentre que l'autoria de la lletra és del mossèn i poeta Joan Farràs i Tort.

Aquest projecte l'hem compartit els diferents cors que condueix el nostre director, Ariel Seras, el que ha portat a fer una actuació a cadascun dels llocs on habitualment canten aquests cors. La gira del Nadal, Llum i Misteri va començar el diumenge dia 10 de desembre dins els actes de la Festa Major d'Hivern de Santa Eulàlia de Ronçana, on la coral Santa Eulàlia va exercir d'amfitriona. El divendres dia 15 de desembre va exercir de local Encoralats, el cor de l'AMPA del CEIP Mallorca de Barcelona i l'endemà, el dissabte 16, a l'església de Sant Genís de Palau-solità i Plegamans va formar part del concert de Nadal que organitza la Societat Coral la Unió d'aquesta població vallesana. La part solista ha anat a càrrec de l'Ayelén Seras, que forma part de la nostra coral, Èric Varas al piano i el rapsoda l'ha fet habitualment en Ramon Tolosa exceptuant els concerts de Barcelona i la Trobada de la Vall del Tenes, on ho ha fet en Pep Margenat, de la coral Santa Eulàlia.

El cicle de concerts es tancarà el dissabte 20 de gener al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues, on nosaltres farem d'amfitrions, dins els actes del vot de poble de Sant Sebastià. A més a més, a la tradicional trobada de corals de la Vall del Tenes, que aquest curs tindrà lloc a Lliçà d'Amunt, cantarem plegats juntament amb la coral de Santa Eulàlia unes quantes peces d'aquesta cantata.

Comentaris

Entrades populars