Fi de curs amb la Coral Crescendo i SingularMents

El cap de setmana del 7 i 8 de juliol ha significat la cloenda del curs 2017-18 per a la nostra coral, i d'una manera molt intensa.

El dissabte 7 va tenir lloc el tradicional concert de fi de curs, que com ve sent habitual en aquests darrers anys, el vam celebrar en el vestíbul del Centre Cívic i Cultural El Rieral, i com també ja va començant a ser habitual, amb un marcat caràcter solidari amb alguna de les entitats socials del poble, en aquesta ocasió SingularMents, que es centra en les família amb nens amb dificultats.

Aquesta vegada, no obstant, el concert va tenir dues particularitats. La primera va ser la participació d'una coral convidada, en aquest cas la Coral Crescendo, de Sant Feliu de Llobregat, amb qui vam tenir molt bona sintonia durant tota la vetllada, i que ens van mostrar un gran nivell. La segona, la nuesa de mobiliari de l'escenari degut a les obres de la futura sala polivalent, un espai llargament reivindicat per totes les entitats culturals del poble i en el qual esperem poder celebrar el nostre proper concert a Bigues. El repertori del concert va ser el mateix que en la nostra darrera actuació, tres setmanes enrere, a Vilassar de Mar. La única modificació va ser l'estrena de La matinada.

El concert no va tenir un cant comú a l'ús; es va optar per les dues corals fer un  quòdlibet amb el públic, és a dir, fer participar al públic cantant a la vegada les estrofes més conegudes de populars cançons infantils catalanes com El gegant del Pi, Plou i fa sol i Cinc pometes té el pomer.

L'endemà, i amb la ressaca del concert, vam celebrar l'assemblea anual ordinària de socis, on es va renovar la Junta Directiva de l'entitat i es va començar a preparar el curs 2018-19, que compta amb un parell de propostes d'envergadura per a la coral i un viatge a França. Posteriorment a l'assamblea, vam cloure definitivament el curs amb un dinar de germanor en el qual van acceptar la nostra invitació a participar-hi a l'Il·lustríssim Senyor Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, la Senyora Maite Escobar, regidora d'Ensenyament i Serveis Econòmics, i la Senyora Sílvia Rovira, regidora de Cultura, per la seva predisposició a col·laborar sempre que se'ls ha requerit amb la nostra entitat.

Comentaris

Entrades populars