I a l'est tan sols hi ha mar

Assaig previ al concert al Museu Marítim
Instagram Coral l'Amarant
Durant l'assaig previ a la darrera posada en escena de "La Maternitat d'Elna", i parafrasejant una de les frases que en la mateixa es canten, semblava que en front tant sols hi hagués mar, una metàfora de tot plegat.

El passat dimarts 18 de juny i en un escenari imponent, les Drassanes de Barcelona, del segle XIV i dominat per la Galera Reial, vam tancar, almenys per ara, la nostra participació en aquest projecte que, a més de ser un viatge cultural i històric a un capítol de la nostra història, ha suposat una nova experiència a la que no estàvem per a res avesats.

Aquest darrer concert, de caràcter solidari en benefici d'Adoratrius, entitat religiosa de caràcter social sense ànim de lucre que presta atenció a dones vulnerabilitzades. A Catalunya, desenvolupa des del 2002 el programa SICAR cat, que ofereix atenció integral a dones i infants víctimes del tràfic d'éssers humans (TEH) per a la seva recuperació i la restitució dels seus drets. Així mateix, promou el canvi social a través de la sensibilització i la denúncia d'aquesta greu violació de Drets Humans (DDHH). Aquest concert també es trobava inclòs en el marc de la "Commemoració del Dia Mundial de les Persones Refugiades".

Comentaris

Entrades populars