III taller de cant coral Arts Musicals



Tres de les nostres cantaires, han participat aquest cap de setmana en el III Taller de Cant Coral-Memorial Rosa Maria Esteban.

El taller estava dirigit per Ivan Sanmartin, director de Gospel Joy de la Garriga, organitzat per Arts Musicals de la Vall del Tenes, de la qual Rosa Maria era la secretària. Es va fer a l’Escola de Música de la Vall del Tenes, a Lliçà d’Amunt.

“Unes quinze persones vam poder gaudir d’una estona en que la música espiritual afroamericana ens omplia d’energia. Es una manera d’entendre-la com una part més de la expressió corporal. S’ha de sentir molt a dintre el que s’està cantant i el cos s’ha de deixar portar per la música, amb palmades, fent sonar els dits, movent el peus, el braços, tot el cos. Es com fer exercici al mateix temps que es gaudeix de l'art de la música. (Charo)”

El diumenge a les sis de la tarda, els participants del taller van poder demostrar tot el que havien après a l’IES El Vern de Lliçà de Vall, on es va fer el concert, juntament amb Gospel Joy de La Garriga. Una tarda emocionant per tots.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars