La Coral l'Amarant i la Coral Santa Eulàlia cantaran juntes a Edimburg

Aquest cap de setmana, la Societat Coral l'Amarant, de Bigues, i la Coral Santa Eulàlia, de Santa Eulàlia de Ronçana, viatgen plegades a Edimburg (Escòcia) per a fer una petita gira que inclou la celebració de dos concerts, sota la direcció de n'Ariel Seras. El primer d'ells tindrà lloc el dissabte 22 a les dues del migdia (hora local) a la catedral de Saint Giles, mentre que el segon serà el diumenge 23 a les 6 de la tarda a l'Augustine Church de la capital escocesa i forma part dels actes de la revetlla de Sant Joan organitzats pel Centre Català d'Escòcia.

Aquesta gira és fruit de l'esforç de la presidenta de la Societat Coral l'Amarant, n'Obdúlia Lanau, traspassada la setmana passada a causa d'una sobtada enfermetat, que ha establert contacte amb aquestes institucions escoceses, i en memòria de la qual es dedicaran aquestes actuacions.


No és la primera vegada que ambdues corals col·laboren, ja que fa un parell d'anys viatjaren i cantaren juntes a la Rioja primer i l'Aragó després, i fa 4 anys feren el mateix a França.

Comentaris

  1. Quina enveja que em feu els que aneu a Escòcia!!!
    Desitjo que siguin uns concerts inoblidables, en record de la nostra estimada amiga Obdulia, que segur que us acompanyarà allà on sigui.
    Un petó ben fort per a ella i records a Escòcia.
    A Punt de Solfa (Jordi de l'Acordió)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars