El projecte de la Fantasia de Beethoven, a El 9 Nou

Units per la música

L'Orquestra Municipal de la Garriga i Ars Mèdica del Col·legi de Metges de Barcelona han tancat el projecte, que han estat preparant durant més d'un any, i que els ha portat a interpretar en tres escenaris diferents dues peces cabdals de Beethoven: La Setena Simfonia i la Fantasia Coral. Per aquesta darrera composició van tenir la col·laboració de tres corals vallesanes Americantus [de la Garriga], Amarant [de Bigues] i Santa Eulàlia [de Santa Eulàlia de Ronçana], a més de l'actuació del pianista Víctor Braojos, de Cardedeu. També hi va intervenir l'orquestra de grau professional de l'Escola Municipal de Música Josep Aymerich de la Garriga. Els concerts s'han fet al Patronat de la Garriga, al Teatre Auditori de Llinars del Vallès i a l'església de Sant Gaietà de Barcelona.

La direcció del projecte ha anat a càrrec d'Alfons Reverté, que és caracteritzat per la qualitat i l'originalitat del seu treball. En l'apartat coral, la direcció va anar a càrrec de Gabriela Zabala i Ariel Seras.

Amb aquest projecte han aconseguit unir realitats diferents amb una finalitat artística per aconseguir que el públic s'emocioni i per l'elevat grau de professionalitat en formacions [amateurs].

Comentaris

Entrades populars