Caramelles

Caramelles a can Maspons
Com sempre quan s'escau la Setmana Santa, la coral s'ha desplaçat per diversos indrets de Bigues a interpretar unes quantes tradicionals caramelles. Enguany s'ha fet una important sacsejada al repertori habitual de les caramelles, ja que de les set peces que es van interpretar a l'any anterior només se'n van mantenir tres: "La caña dulce", "Pasqua Florida" i "El cant del poble". A canvi, aquest any s'ha apostat pel "Vell pescador" i les adaptacions d'unes corrandes de Sant Joan de Vilatorrada i del tema popular "La filadora", aquesta relacionada amb les nostres recents actuacions al Palau de la Música Catalana.

La ruta del diumenge va començar pel forn Argemí i va continuar pel Bar Arcís, can Roger i can Cirera. Ens vam dirigir a les zones allunyades del centre del poble anant al Restaurant Can Traver, el Flix, can Maspons i el Flor de Neu. Després de passar per l'església parroquial de Sant Pere, vam retornar al centre per acabar l'itinerari a can Presseguer i al Tiberis. A les masies vam interpretar tres peces, mentre que a les botigues es va optar per interpretar-ne només dues.

El dilluns de Pasqua només vam participar a l'Aplec de Bigues al Santuari de Puiggraciós, on després de l'ofici religiós vam interpretar quatre de les peces preparades, ja que ens van demanar una peça més al final de la nostra actuació.

Comentaris

Entrades populars