Cap de setmana intensiu a El Llor

Els cors Doll de Veus i l'Amarant a l'església d'El Llor
El darrer cap de setmana del mes de maig, la nostra coral ha recuperat una activitat que feia anys que s'havia deixat de fer, i que és realitzar un cap de setmana intensiu en algun lloc del nostre país.

En les darreres ocasions, pràcticament ja fa una dècada, s'havia realitzat sempre a l'antiga rectoria de Vallcàrquera, en el municipi de Figaró-Montmany, ben a prop de casa. No obstant, en aquesta ocasió el destí ha estat el petit poble d'El Llor, que forma part del municipi de Torrefeta i Florejacs, a la comarca lleidatana de la Segarra.

El dissabte vam dedicar-lo exclusivament a repassar i treballar cançons del nostre repertori, i per això vam disposar tot el dia de l'església de Sant Julià, de base romànica però ampliada amb posterioritat. Com no podia ser d'una altra manera, fora de l'església feia un sol de justícia i una calor més pròpia de l'estiu que de finals de maig.

Després de fer nit a entre l'Hotel Cal Piteu de Guissona i l'Hostal Palouet de Segarra de Palouet, l'endemà, a la mateixa església d'El Llor, vam cloure el cap de setmana amb un concert juntament amb la Coral Doll de Veus de Guissona, de recent creació -un parell d'anys tot just-, i que va resultar ser el seu bateig en una trobada de corals. Davant d'una església plena de públic, la coral guissonenca va interpretar sis cançons i nosaltres onze, en un concert molt exigent per a nosaltres, ja que hi havia una bona colla de peces complicades. Finalment, vam cloure el concert oferint les dues corals tres cants comuns, tancant amb la Santa Espina.

Comentaris

Entrades populars