Fi de curs per Festa Major

El passat diumenge dia 25, la nostra coral va celebrar el tradicional concert de fi de curs. Aquesta ha estat la gran novetat del concert, que darrerament sempre tenia lloc després de la Festa Major del poble, que s'escau per Sant Pere, i per evitar la coincidència amb alguna de les festes majors de les moltes urbanitzacions que hi ha en el municipi, es va voler provar amb avançar-lo a abans de la Festa Major i que s'inclogués dins els actes de la mateixa. En aquesta ocasió, la competència ens ha vingut per part de la televisió, ja que s'emetia el capítol final de La Riera, però tot i així hi ha hagut una notable afluència de públic.
Com ve sent habitual des d'uns anys ençà, sempre que cantem a Bigues ho fem en el Centre Cívic i Cultural El Rieral, espai que gustosament ens cedeix l'Ajuntament de Bigues i Riells, del qual vam tenir una notable presència de regidors.
En aquesta ocasió, hem volgut repetir l'experiència de convertir aquest darrer concert del curs en solidari, i enguany hem optat per estendre la mà a l'Associació Meritxell Buira, que dóna suport als malalts de càncer i a les seves famílies.
El concert es va estructurar en tres parts. La primera d'elles ha estat un conjunt d'obres a capella, on hem intepretat La flor de l'Amarant, l'himne de la coral, Le Vent, Joan del Riu i Psalm 150. La segona part ha incorporat l'acompanyament del piano, interpetat per n'Èric Varas, que ha incorporat obres com el País petit, que hem estrenat a Bigues, Dirait-on i Cantique de Jean Racine, que era de rigurosa estrena en el nostre cor. La tercera part, on hem comptat amb el suport de n'Ayelén Seras com a soprano solista, d'en Daniel Mas com a baríton solista, d'alguns dels membres de la Coral Santa Eulàlia, de Santa Eulàlia de Ronçana, per fer més cor i sempre amb n'Èric al piano, hem fet un petit tastet a la nostra concurrència de la sarsuela Cançó d'Amor i de Guerra, que en aquest curs ens va portar a cantar, en un parell d'ocasions, al Palau de la Música Catalana, en el que ha estat la gran fita fins ara de la coral al llarg de la nostra història.
Vallès Oriental Televisió va donar noticia d'aquest concert:

Comentaris

Entrades populars