Fi de curs amb Joia de Maig d'Anglesola

Concert de fi de curs 2018-2019 (Instagram Coral l'Amarant)
El diumenge 7 de juliol vam acabar oficialment el curs 2018-2019, que ha estat marcat per La Maternitat d'Elna, l'òpera d'en Martí Carreras que ens ha ocupat bona part del curs i que ha suposat una munió de concerts i experiències vàries i noves per a bona part dels membres de la coral, i per l'estrena del Teatre Auditori Polivalent de Bigues, llargament esperat. Hi ha hagut altres projectes, com el que va suposar l'intercanvi amb el Cor Familiar del Conservatori de Música de Girona i la gira per Occitània, pel que aquest concert ha estat el de format més habitual de la coral.

Com ja va sent habitual en aquests darrers cursos, el concert que clou la temporada té un caràcter solidari, i enguany l'entitat beneficiària ha estat Càritas Parroquial de Bigues, que va adreçar-se al públic assistent mitjançant mossèn Sancho. La recaptació final va ser de 317.50€, el que suposa un rècord de recaptació de la coral en aquesta tipologia de concerts, cosa que ens omple de satisfacció.

Pel que fa al concert pròpiament dit, ens va acompanyar la Coral Joia de Maig d'Anglesola, a la que esperem poder visitar properament. Amb ells vam cloure el concert interpretant El Cant de la Senyera i Els Segadors. Anteriorment, nosaltres vam estrenar en solitari l'Hallellujah de Leonard Cohen com a mostra més destacada del que hem pogut treballar enguany fora de l'òpera, a banda de rescatar vells èxits com An Irish Blessing, Sóngoro Cosongo, l'Ave Maria d'Arcadelt o Contigo en la distancia. Els nostres amics de l'Urgell van oferir-nos un repertori íntegrament en català i de marcat caire reivindicatiu, on destacava Campanades a morts de Lluís Llach, que era la segona vegada que l'interpretaven en públic i la primera en un recinte tancat (l'havien estrenat a Perpinyà).

Ens retrobem, si Déu vol, la primera setmana del setembre per preparar l'Acte Institucional de la Diada Nacional de Catalunya i, per tothom qui vulgui, farem una jornada de portes obertes el segon dissabte de setembre.

Bon estiu a tothom!!!!!



Comentaris

Entrades populars