Cap de setmana a Ulldecona

El passat 16 d'octubre la Coral l'Amarant de Bigues va participar en la XXVII Trobada de Corals de tardor a Ulldecona (el Montsià).

Conjuntament amb l'Orfeó Ulldeconenc, dirigit per Dolors Sanjuan i organitzador de la trobada, i la coral Amparo Llaó de l'Ampolla, dirigida per Maite Gallimó i la coral l'Amarant, dirigida per l'Ariel Seras, vam oferir un concert al teatre municipal Orfeó Montsià d'Ulldecona.

Cada coral va interpretar un repertori divers, fresc i atractiu, des de cançons tradicionals catalanes, basques o franceses fins a cançons de cantautors catalans i d'autors sudamericans que va culminar amb el cant comú "El cant de la senyera".


Vam sentir-nos molt ben acollits i com si estiguessim a casa. Després del concert ens van oferir un piscolabis per recuperar forces i gaudir d'un temps d'intercanvi i de germanor.

Algunes persones de la nostra coral vam aprofitar el cap de setmana per gaudir d'espais d'interès cultural, d'esbarjo que ofereix els voltants d'Ulldecona. Des de passejades per la platja de Vinaròs, la visita a l'ermita de la Pietat i les pintures rupestres d'Ulldecona, també visitàrem l'església gòtica de Sant Lluc.

Coral "Amparo Lleó" (l'Ampolla)
1.- Tourdion (P. Attignant)
2.- What a wonderful world (G.D. Weiss)
3.- Al compàs de l'havanera (E.F. Pérez)
4.- Un núvol blanc (L. Llach)

Coral l'Amarant (Bigues)
1.- Pare (J.M. Serrat)
2.- Cançó de les mans (Raimon)
3.- Se equivocó la paloma (C. Guastavino/R. Alberti)
4.- A tu lado (J. Busto)
5.- El último café (H. Stamponi/C. Castillo)

Orfeó Ulldeconenc (Ulldecona)
1.- La reina de les flors (J. Voltas)
2.- Aurtxoa seaskan (Trad. basca)
3.- Moon river (H. Mancini)
4.- Cantares (J.M. Serrat/A. Machado)

Cant comú
1.- Senyor Sant Jordi
2.- El meu avi (O. Monasterio)
3.- El cant de la senyera (L. Millet)

Comentaris

Entrades populars