9ª trobada de corals a Talamanca

Durant el cap de setmana de l'11 i 12 de juny, Talamanca ha celebrat la seva tradicional Festa del Terme, que simbolitza el senyal d'identitat que agermana als veïns del terme amb el poble.

Dins d'aquesta festivitat, l'Agrupació Coral Talamanca organitza una trobada de corals, de que enguany s'ha celebrat la 9ª edició, i en la que han convidat a la Coral la Unió Santcugatenca i a la nostra coral.

El concert es va celebrar el diumenge dia 12 a l'església parroquial de Santa Maria, que és un edifici originàriament romànic de finals del segle XII, època a la que correspon la segona consagració del mateix, i que va ser ampliat al llarg del segle XVIII. En destaca la capçalera, amb una finestra de doble esqueixada decorada amb botons florals, i la portada, senzilla, però molt elegant, on destaca l'arquivolta treballada amb entrellaçaments de vímets recolza sobre dues columnes llises amb capitells corintis escolpits de temàtica vegetal.

L'acollidora església talamanquina es va omplir a vessar (qui escriu aquestes línies va tenir seriosos problemes per obrir la porta i poder accedir a l'interior) per escoltar les tres corals participants, que oferiren al públic assistent el següent repertori:

Agrupació Coral Talamanca
Gaude Mater Polonia (Anònim, s. XVIII)
Somni (A. Peralba/J. Peralba)
Cançons de Castellterçol (música F. Vila)
Donna, Donna (S. Secunda)

Coral la Unió Santcugatenca
Si de noche ves que brillan (T. Jaén)
Vell pescador (Arr. A. Roldán)
Noches larenses (Arr. M. Bor)
Cançó de bres per a una princesa negra (Adp. D. Antolí)
Let us break bread together (Espiritual nord-americana)
Inisiponono (Tradicional sud-africana)

Coral l'Amarant
La flor de l'Amarant (J. Serra/J.M. Roger)
Con qué la lavaré (Cançoner d'Uppsala)
Pare (J.M. Serrat)
Contigo en la distancia (Portillo de la Luz/N. Zadoff)
El último café (C. Castillo/H. Stamponi/E. Dublanc)

Comentaris

Entrades populars