L'òpera La Maternitat d'Elna emociona i fa petit el TAP de Bigues

La Maternitat d'Elna al TAP de Bigues
Una de les dates que quedarà ressaltada en la història de la Coral l'Amarant serà la del proppassat 11 de maig, no perquè s'hagi fet una actuació en un gran escenari com pot ser el Palau de la Música Catalana, no perquè haguem actuat en algun important lloc a l'estranger, sinó perquè, per fi, hem pogut portar i representar a Bigues, a casa nostra, un dels grans projectes en els que, de tant en tant, la direcció de la coral ens proposa, fita que ens permet el Teatre Auditori Polivalent, aquest equipament tant desitjat i que enguany s'ha fet realitat.

La representació de "La Maternitat d'Elna", de l'ametllatà Martí Carreras Almar, a Bigues ja va generar molta expectació arran d'haver sortit per Televisió de Catalunya l'endemà de la seva pre-estrena a Granollers el 26 de gener, i les previsions van complir-se amb escreix. En un TAP ple fins la bandera -les entrades es van esgotar pràcticament en només tres dies-, podem dir que l'obra no va defraudar als espectadors i més d'un i de dos i de tres van plorar d'emoció i van quedar gratament sorpresos de l'espectacle que van veure, fet que, evidentment, ens omple d'orgull i de satisfacció.

El muntatge de "La Maternitat d'Elna" compta amb més de 100 persones. Alfons Reverté Casas n'és el director, els solistes Laura Brasó, Anna Farrés, Ainhoa Aguilar i Joël Ruiz en els papers protagonistes de Laura, Niselle, Elizabet i Abel respectivament, l'orquestra de cambra de la Garriga i els cors Americantus de la Garriga, Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana, Encoralats de l'Escola Mallorca de Barcelona. En la representació de Bigues no va participar el cor infantil de l'escola municipal de música Josep Aymerich de la Garriga, que sí ha participat en les altres representacions, la darrera al Teatre Josep Maria de Segarra de Santa Coloma de Gramenet la setmana anterior.

La propera representació de "La Maternitat d'Elna" tindrà lloc el dimarts 18 de juny a les 20 hores a les Drassanes de Barcelona.


Comentaris

Entrades populars