The Scottish tour

El passat cap de setmana les corals l'Amarant, de Bigues, i Santa Eulàlia, de Santa Eulàlia de Ronçana, ambues sota la direcció de n'Ariel Seras, van oferir dos concerts a Edimburg, la capital d'Escòcia.

El dissabte al migdia van cantar a la catedral de Saint Giles, on va assistir un nombrós i entusiasta públic de totes les edats i procedències, entre els quals n'hi hagueren que assistiren tant a l'assaig previ com al propi concert. Les corals, inclús, van haver d'oferir un bis, ja que el públic no marxava dels seus seients.

El diumenge a la tarda cantaren a l'Augustine United Church, l'església on sol organitzar el Centre Català d'Escòcia els seus actes més importants. El concert, que acabà amb la interpretació dels Segadors, va ser seguit d'un piscolabis, que incloïa un tast de coques de Sant Joan, dutes expressament per a l'ocasió per la coral l'Amarant. El concert va finalitzar amb un clima distès i festiu, ple de gresca, xerinola i companyonia.


La coral ha aprofitat l'avinantesa dels concerts per conèixer alguns racons d'Escòcia, com han estat el llac Ness, Dunkeld, el castell i el monument a William Wallace a Stirling i la capella Rosslyn, a més a més de visitar la capital escocesa.


Ambdues actuacions en terres escoceses han estat fruit de les gestions realitzades per n'Obdúlia Lanau, presidenta de la coral l'Amarant, traspassada sobtadament fa quinze dies i en memòria de la qual es va fer saber als assistents que es dedicaven ambdues actuacions.

Comentaris

Entrades populars