Ens han deixat dos bons amics

Malauradament, aquestes darreres setmanes hem patit la pèrdua de bons amics, com eren en Jordi Puig i Salarich i en Joan Marimon i Juan.

A mitjans del passat mes de juny, en Jordi Puig, en Jordi de can Forns per la gent de l'Ametlla, va traspassar de manera inesperada. En el món coral, havia format per de la Coral lo Lliri de l'Ametlla, de la Coral Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana i, actualment, de la Coral Ariadna de la Garriga. Havia col·laborat puntualment amb el nostre cor, sobretot en els viatges que hem fet conjuntament amb la Coral Santa Eulàlia arreu d'Espanya i d'Europa, i el recordem com una bona persona sempre disposada a donar un cop de mà.

A dia de publicar aquesta breu ressenya, hem acomiadat en Joan Marimon. Va ser durant forces anys cantaire de la nostra coral i degut a la seva malaltia va haver de deixar-ho fa un parell d'anys, però des de llavors no es perdia mai un concert, si més no els que hem fet al poble, convertint-se en un dels millors seguidors de la coral.

En ambdues ocasions, i amb el vist-i-plau de les respectives famílies, els cantaires de la coral Santa Eulàlia i l'Amarant que hem pogut assistir a les cerimònies respectives hem fet el cor fort i hem participat en elles com a ells els hauria agradat, amb música.

Una bona coral s'està formant al cel, sens dubte.

Comentaris

Entrades populars