Diada Nacional de Catalunya per partida doble

Diada Nacional de Catalunya 2017 a Bigues
Com ja va sent tradicional aquests darrers anys, enguany hem tornat a participar en els actes institucionals que organitza l'ajuntament de Bigues i Riells en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

A Bigues i Riells, municipi amb dos pobles, anem alternant el lloc de celebració dels actes, els anys parells a Riells del Fai i els senars a Bigues, així que aquest any ho hem fet al nostre poble i, com també és habitual en aquesta jornada, fusionats en una sola coral juntament amb la Coral Sant Vicenç de Riells, i, com sempre que ho fem a Bigues, amb la direcció del nostre director, n'Ariel Seras. Les peces que vam interpretar són La Cançó de la Barca, La Santa Espina, El Cant de la Senyera i Els Segadors, acompanyats al piano per n'Èric Varas.

Seguidament, ens vam desplaçar a Santa Eulàlia de Ronçana per participar, també, en l'acte institucional organitzat per l'ajuntament ronçanenc, ja que la coral de Santa Eulàlia ens va demanar de reforçar-los ja que tenien mancança de cantaires per aquest dia. Juntament amb ells vam interpretar, novament i amb molt de gust, El Cant de la Senyera i Els Segadors.

Comentaris

Entrades populars