Que no faltin les caramelles

Caramelles a can Traver
Instagram de Jesús Cano Sánchez
Com és habitual per Setmana Santa a la nostra coral, enguany hem tornat a cantar caramelles per diferents indrets de Bigues al llarg dels matins del Diumenge i del Dilluns de Pasqua. Degut a la proximitat amb la participació al concert participatiu del Rèquiem de Cherubini per un quants dels membres de la nostra coral, el repertori d'aquest any ha estat el mateix de l'any passat, recuperant l'adaptació del Tino per acordió de La Santa Espina.

La jornada dominical va començar, com ve sent habitual, pel Forn Argemí i va continuar per la Farmàcia Torras i per la Plaça de la Fruita. Acte seguit ens vam desplaçar al Restaurant can Traver, al Flix i a la Flor de Neu, tres indrets allunyats del que avui en dia podríem considerar el centre del poble, al que vam retornar per anar al Bar Arcís. Per cloure l'itinerari del diumenge, vam pujar a la parròquia de Sant Pere i Sant Pau per acabar al Tiberis, on havíem encarregat uns pollastres a l'ast per fer un dinar de germanor entre la dotzena de cantaires que ens vam reunir.

La diada del dilluns va incloure dos dels llocs més emblemàtics del poble, com és can Maspons i la Fàbrica Vella, actual Hotel Molí de la Torre, així com la ja tradicional participació a l'Aplec de Bigues al Santuari de Puiggraciós.

Comentaris

Entrades populars