Participació en el concert benèfic a favor de Càritas

Amb l'escudella, la carn d'olla, els torrons, les neules i els canelons de Sant Esteve encara païnt-los, ens va arribar la proposta de participar en un concert benèfic a favor de Càritas a la parròquia de Sant Pere de Bigues.

Com a coral val a que no hi hem participat, però sí que els membres de la coral que es trobaven disponibles per a la data, el dia de Santa Coloma, es van apuntar sense cap dubte a posar el seu granet de sorra a l'esdeveniment. Així, amb aquestes circumstàncies i pràcticament d'un dia a un altre, vam recórrer al repertori de caramelles (La Rosa del Port i La Caña Dulce) i, tractant-se de les festes de Nadal, a una nadala, El noi de la mare.

El cartell del concert van completar-lo en Jordi Ribell al clavicèmbal acompanyat de Silvia Rovira, soprano i actual regidora de cultura de l'ajuntament de Bigues i Riells; dos membres de la coral, en Tino Barba i la Carolina Oliver a l'acordió, i l'Anna Carreras al violoncel. Tots plegats, al final, vam interpretar el Cant dels Ocells.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars