Ens desTAPem!

Cantant amb el Cor Familiar del Conservatori
de Música de Girona (Instagram Coral l'Amarant)
El diumenge 24 de març ha estat un dia important per a la coral, ja que ha estat la data del primer concert que hem ofert en el nou Teatre Auditori Polivalent de Bigues, inaugurat tot just fa un parell de mesos. El dimecres dia 20 vam poder tenir el goig d'assajar a la sala i vam poder-ne començar a descobrir l'excel·lent acústica que té.

En el concert pròpiament dit val a dir que vam tenir més públic del que sol ser habitual, cosa que ens alegra enormement i que esperem que, tant de bo, es consolidi. Sabem que omplir les poc més de 400 places que té la sala és molt i molt difícil, però igualment és una circumstància que ens agradaria que s'acabés produint -per què no podem somniar?-.

Ens va acompanyar en aquesta ocasió el Cor Familiar del Conservatori de Música de Girona, dirigit per na Jorgelina Giordano, i vam repetir a Bigues el concert que havíem ofert a Girona a principis del mes de febrer, en què els cants comuns van ser el "Deus tuorum militum" de Claudio Monteverdi, "In dulci Jubilo" de Dietrich Buxtehude i una suite d'"El Messies" de Georg Friedrich Händel, acompanyats al piano per n'Àlex Castellana, al violí per na Montse Seras i a la viola per en Xavier Olivar. Prèviament, cadascun dels cors va oferir al públic cinc cançons del seu repertori; aprofitant que teníem pianista vam recuperar el "Dirait-on" de Morten Lauridsen i el "Cantique de Jean Racine" de Gabriel Fauré, que també va estar acompanyat pel violí i la viola.

La nostra propera actuació al Teatre Auditori Polivalent serà el dissabte 11 de maig formant part del cor de l'òpera de "La Maternitat d'Elna", que es va pre-estrenar a Granollers el 26 de gener i estrenar a la Garriga l'endemà. Abans, però, hi ha Setmana Santa i oferirem a qui ens ho demani les tradicionals caramelles els matins del Diumenge i del Dilluns de Pasqua.

Comentaris

Entrades populars