El taller de cant coral, al setembre

Al caure la diada de Sant Pere en dissabte i, conseqüentment, participar en l'ofici religiós al Sant Patró durant la Festa Major de Bigues, el taller de portes obertes que portàvem celebrant des de fa uns anys ençà durant aquelles dates, enguany l'hem traslladat a l'inici de curs.

El taller d'enguany, també al Centre Cívic de Bigues, com tots els anteriors, ha estat centrat per exercicis vocals i una peça tradicional andina. Dos possibles nous cantaires (i amb experiència) s'han interessat en formar part de la coral, fet que ens alegra i ens emociona enormement. Igualment, per a formar part del nostre cor no és necessària tenir experiència, només ganes de voler cantar i de passar-ho bé. Els tres primers mesos són gratuïts.

Aquest curs, els assajos seguiran tenint lloc els dijous de les 21:15 fins a les 23:15 al local municipal del Carrer Montparadís, l'antic parvulari.

La primera activitat prevista és la trobada d'acordionistes de Bigues, que es celebrarà el dissabte 5 d'octubre a la tarda al Teatre Auditori Polivalent de Bigues, i el diumenge 20 d'octubre ens retornarà la visita la coral occitana Le bonheur est dans le chant, que tant excel·lentment ens va acollir l'any passat.

Comentaris

Entrades populars