La Diada marca novament l'inici de curs

Acte institucional Diada 2019
Instagram Coral l'Amarant
Com és costum cada any, el tret que inicia el curs de les dues corals de Bigues i Riells del Fai és la Diada Nacional de Catalunya. Enguany, com tots els anys senars, els actes institucionals organitzats per l'Ajuntament de Bigues i Riells havien de tenir lloc a Bigues i la particularitat ha estat la mala climatologia, que finalment va obligar a traslladar-lo de la Plaça Miquel Bosch al Teatre Auditori Polivalent.

Durant la "hissada" de la Senyera, ambdues corals vam interpretar El Cant de la Senyera i Els Segadors, mentre que en l'actuació posterior es van interpretar La cançó de la barca, La Santa Espina i L'Estaca sota la direcció d'Ariel Seras, el nostre director, com correspon sempre que l'acte té lloc al nostre poble. També vam participar en la tradicional ofrena floral.

El fet que l'acte fos en interior va fer que la nostra interpretació fos més lluïda i agraïda pel públic, tot i les baixes que solen ser habituals encara en aquestes dates, en què alguns dels cantaires apuren els seus dies de vacances acabant d'agafar forces pel curs de debò, que ja comença amb noves il·lusions i nous projectes que ja anireu veient.

Comentaris

Entrades populars