Fisarmoniche

XXIII Trobada d'Acordionistes de Bigues
Font: Instagram Coral l'Amarant
El passat dissabte dia 5 d'octubre es va celebrar la XXIII Trobada d'Acordionistes de Bigues. A l'edició d'enguany, que hem dedicat a Itàlia, la gran novetat ha estat la ubicació on s'ha celebrat, el Teatre Auditori Polivalent de Bigues que, per a l'ocasió, ha estrenat format, ja que es va habilitar la sala en el format reduït, disposició que fins ara no s'havia utilitzat encara i que, com era d'esperar, li ha donat un caire diferent al que darrerament ens havíem habituat a la trobada. Més de 100 persones van apropar-se, en un moment o un altre, a escoltar la música dels acordionistes.

La participació d'enguany ha comptat amb els habituals Carolina Oliver, Tino Barba, Jordi Comasòlives, Fidel Membrive i Jordi Bruguera, amb els retornats -després de l'absència de l'any passat- Pep Vancell i Hans Móller i amb els joves valors Marc Brucet i Anton Pomés, que ja porten uns anys creixent -en tots els sentits- a la nostra trobada. La novetat negativa d'aquesta edició ha estat l'absència, justament, de l'italià Arrigo Tomasi per qüestions d'agenda, però hem descobert al trempolí Àlex Bustos, que esperem repeteixi en les properes edicions, com tots els demés participants. En Hans Móller va estar acompanyat en algunes peces pel baixista Javier Bueno, que també inaugurava el seu comptador de participacions en el nostre esdeveniment. A la mitja part, en el rebedor del Centre Cívic, amb les immenses escultures de fusta de Ferran Capdevila sobre l'1 d'octubre titutalda "Pressions" d'acompanyants, vam oferir un petit refrigeri, on l'estrella va ser el limoncello casolà que vam fer. El concert va cloure amb una interpretació conjunta del "Bella Ciao".

La trobada, com sempre, va estar precedida d'una trobada informal d'alguns dels acordionistes més habituals a la terrassa de ca l'Arcís, donant un toc festiu al carrer; i del tradicional dinar de germanor a l'antic parvulari, aquí ja amb la participació de tots els acordionistes, que aprofiten la sobretaula per a preparar-se pel concert, i de bona part dels membres de la nostra coral.

Vallès Oriental Televisió, com també ve sent ja tradició, va tornar a informar de l'esdeveniment. Aquí us en deixem la notícia:

Comentaris

Entrades populars