Ajornat el concert amb Le bonheur est dans le chant

El diumenge 20 d'octubre teníem programat, juntament amb la coral de Santa Eulàlia de Ronçana, un concert al Teatre Auditori Polivalent de Bigues que ens feia molta il·lusió de celebrar, ja que ens visitava la coral occitana Le bonheur est dans le chant, de Salvatèrra (en francès, Sauveterre), del departament de Tarn-et-Garonne, que l'any passat ens va acollir magníficament.

El dilluns 14 d'octubre es va fer pública la sentència contra els líders polítics i socials del procés independentista català que va derivar en moltíssimes manifestacions cíviques i pacífiques de diferent caire, però també, malauradament, amb actes violents, que enèrgicament condemnem, i que són els que més visibilitat han tingut de cara a l'exterior. La Federació Catalana d'Entitats Corals, de la qual formem part, va emetre un comunicat al respecte.

Dit això, agraïm fermament la voluntat de la coral que ens visitava de mantenir el seu pla de viatge inicial a casa nostra entre els dies 19 i 22 d'octubre, ja que, de fet, van poder arribar-se fins a, pràcticament, Perpinyà. Però amb els diversos talls fronterers que hi va haver, l'agència de viatges que els portava aquí va decidir cancel·lar el viatge i, finalment, el mateix dissabte al vespre, els nostres amics ja tornaven a ser a casa seva.

En aquesta situació, doncs, no ens va quedar més alternativa que ajornar el concert. Ara mateix estem ja treballant en buscar una nova data en què acollir-los; quan la tinguem us ho farem saber.

Comentaris

Entrades populars