Sant Sebastià, vot de poble

Com és preceptiu al poble de Bigues, el 20 de gener té lloc el vot de poble de Sant Sebastià, convertit amb el temps amb una mena de festa major d'hivern. Hi ha tot un seguit d'actes que ja són tradicionals, com la passejada de la Plaça del Mercat a l'església parroquial de Sant Pere i Sant Pau, l'ofici religiós i, per finalitzar la jornada, una sardinada. Pel que respecta a l'ofici religiós, quan la festivitat s'escau en cap de setmana, ja que molts dels nostres cantaires tenen el seu lloc de treball fora del nostre poble, la nostra coral hi participa cantant la missa i posteriorment oferint un petit concert.

Enguany, doncs, hem fet cap a l'església i hem cantat la missa, davant una nombrosa feligresia que pràcticament omplia el temple, i hem ofert tres peces del nostre repertori: O fly not love, Cantares i L'Estaca.

Ara tenim una setmana per endavant que serà un intensiu de La Maternitat d'Elna, l'òpera que estem preparant. Aquesta setmana vinent ve farcida d'aquesta obra, ja que tenim tres assajos i les dues primeres representacions, dissabte 26 a la Sala Tarafa de Granollers i el diumenge 27 al Teatre Patronat de la Garriga.

Comentaris

Entrades populars