XXXVI Trobada de corals de la Vall del Tenes

Assaig dels cants comuns
Com cada any, al gener gaudim del tradicional concert de les Corals de la Vall del Tenes. Aquest any va ser el dissabte dia 12 a les 6 de la tarda a la capella de Santa Maria del Vallès, a la colònia agrícola de les Torres de Lliçà de Vall.

Las corals de Sant Vicenç de Riells del Fai, Coral l'Amarant de Bigues, Coral lo Lliri de l'Ametlla del Vallès, Coral Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana, Coral l'Aliança de Lliçà d'Amunt i Coral Lliçà de Vall van amenitzar al públic assistent -llastimosament, poc- amb el seu repertori individual i amb un parell de cants comuns, que van ser El Noi de la Mare i el Santa Nit.

Per la nostra coral, aquest concert ha estat el tret de sortida a un mes frenètic, ja que durant quatre caps de setmana consecutius tenim programades diverses actuacions: Sant Sebastià a Bigues aquesta setmana, la representació -sí, sí, representació- de l'òpera La Maternitat d'Elna la setmana vinent a Granollers i a la Garriga i, per acabar, un concert a Girona el dia de la Candelera, tot això combinat amb els darrers assajos per posar a punt l'òpera i el concert de Girona, concerts absolutament divergents entre ells i que inclouen tots ells materials de rigorosa estrena per a la coral. Per aquest motiu, el repertori escollit per aquest concert va ser Dolça cançó de la nit de Nadal, O fly not love i Cantares, cançons que hem interpretat moltes vegades i que ja no ens suposen un treball extra.

Comentaris

Entrades populars