Ja tenim un quart de segle!


Enguany, la nostra Coral l'Amarant celebra el seu 25è aniversari.

Estem molt contents i satisfets de poder compartir amb tots vosaltres aquesta gran festa, i és un plaer per nosaltres formar part d'una entitat que porta treballant molts anys per la cultura musical de Bigues.

Mirant enrere, ens sentim molt orgullosos de la feina feta per tots els cantaires, directors, presidents i presidentes que al llarg d'aquests 25 anys han posat ganes, esforç, dedicació, temps i il·lusió perquè aquesta coral assolís, a banda de l'aprenentatge musical i l'amor pel cant i la música, un gran valor humà gràcies a la convivència trobada rera trobada, assaig o concert.

Per això ens complau convidar-vos el proper diumenge dia 28 de juny al concert conmemoratiu d'aquests 25 anys que celebrarem al porxo de can Traver, a Bigues.

Us hi esperem!

Comentaris

  1. Hola, cantaires.

    Per a tots aquells que vulguin veure-les, hi ha un petit recull d'imatges a http://www.flickr.com/photos/cinglesdeberti/sets/72157606495416238/.

    De la celebració del 25è aniversari hi trobareu la foto de grup, properament en publicaré més (deixeu-me temps, que hi ha unes "petites" obligacions que s'han de complir quan estic a casa -i que m'agrada complir, tot sigui dit!-).

    Una abraçada a tots!!!!

    Jesús, fotògraf amb "motxilla" (i ben content i orgullós!)

    ResponElimina
  2. FELICITATS CANTAIRES CADA VEGADA HO FEU MILLOR ENDAVANT !!!!!! TAMBÈ DIR-VOS QUE EL BLOG ESTÀ MOLT BÉ AMB ELS COMENTARIS DIVERTITS,LES FOTOS I ELS LINKS. ES UNA BONA IDEA.
    UNA ABRAÇADA A TOTS I TOTES!

    UNA FAN

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars