Extra musicals més Beatles a Bigues

Somewhere, de West Side Story, va ser el cant comú
En el curs 2014-2015, en una trobada de corals celebrada a Centelles (Osona) vam coincidir amb la coral la Nota de Mataró. Aquell dia, els respectius directors, vells coneguts de joventut, es van retrobar, i vist el repertori ofert i parlant dels projectes de cadascuna de les corals es va trobar un punt d'unió per a muntar un parell de concerts extres als que habitualment fem durant el curs.

Així, doncs, d'aquesta trobada va néixer el concert que vam celebrar a Bigues aquest dissabte passat, diada de Sant Josep, com el que tindrà lloc el proper diumenge dia 3 d'abril a Mataró. Pel que fa a la nostra coral, vam interpretar una part del repertori que vam oferir en el concert de fi de curs de l'any anterior, mentre que la coral la Nota es va centrar, bàsicament, en una barreja de musicals (Grease) i dels Beatles.

Tot i ser una data assenyalada, el començament de la Setmana Santa -vigília del Diumenge de Rams- i unes previsions meteoròlogiques incertes, la resposta del públic al concert, que va tenir lloc al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues, com ja és costum d'un temps ençà, va ser excel·lent.

El programa complert del concert fou el següent:

Coral l'Amarant
  • A CONCERT CELEBRATION. Andrew Lloyd Webber; arranjaments Mark Brymer (The Phantom of the Opera / The music of the night / Don't Cry for Me Argentina / Superstar / King Herod’s song / Memories)
  • MAR I CEL. Albert Guinovart; text Xavier Bru de Sala basat en l’obra homònima d’Àngel Guimerà (Per què he plorat? / Estic sola / L’Himne dels Pirates)
Director: Ariel Seras i Viola.
Pianista: Víctor Braojos.
Percusionista: Jordi Puig i Martínez.

Coral La Nota
  • WHEN I'M SIXTY-FOUR. Lennon/Mac Cartey; adaptació Tom Cunningham.
  • NO PUC DEIXAR D'ENAMORAR-ME DE TU. George D. Weiss, Hugo Peretti, Luigi Creatore; adaptació: Constantí Sotelo; Traducció: Gemma Sancho.
  • GREASE Música de Jim Jacobs; Lletra Warren Casey; Arranjaments Mark Brymer (We go together / Those magic changes / Greased Lightnin / Beauty school dropout / Born to hand jive)
  • RECULL "BEATLES PER SEMPRE" Arranjaments de Ed Lojeski (Day triper / A hard day's night / Can't buy me love Eleanor rigby / ticket to ride / Let it be / She loves you All my loving / Yesterday / The long and winding road Sgt. Pepper's lonely herats club band / Michelle All you need is love / I want to hold your hand / Hey jude)
Director: Gabriel Miralles i Güell.
Pianista: Anna Puig i Canal.

Fora de programa, ambdues corals vam interpretar plegades el "Somewhere" de la suite de West Side Story.

Comentaris

Entrades populars