Un any més, caramelles

Caramelles 2016
Caramelles 2016,
foto d'Erola Cano
carregada originalment per Jesús Cano Sánchez.
Com va sent tradició, el diumenge i el dilluns de Pasqua la coral ha cantat per diferents raconades de Bigues les tradicionals caramelles.

La ruta del diumenge va començar per can Presseguer, el Forn Argemí, el Tiberis i la Farmàcia Lozano. A continuació, ens vam desplaçar al Flor de Neu i a can Traver, on amb la interpretació de la Santa Espina fins i tot es va improvitzar una sardana. Després de passar per can Maspons, vam continuar per la Plaça de la Fruita, el Bar Arcís i vam cloure la ruta a la sortida de la missa dominical a l'església de Sant Pere de Bigues. Sobre un repertori de 7 cançons, a cadascun dels llocs vam interpretar-ne 3.

El dilluns de Pasqua vam participar en el tradicional Aplec de Bigues, que enguany, per capricis del calendari, ha coincidit amb la Diada del Panet i l'Aplec de Figaró al Santuari de Puiggraciós. Allà, després de la missa, hem interpretat les 7 peces de repertori que hem preparat per aquesta Setmana Santa, que han estat "El canó de Palamós", "La caña dulce", "Pasqua Florida", "El cant del poble", "La Santa Espina" i, com a gran novetat, "A l'horta del meu pare" a quatre veus i "Jo sé" a tres veus.

Comentaris

Entrades populars