Alegria, és Festa Major a Vilassar de Mar

Pel dissabte 16 de juny, dia de Sant Quirze, vam ser convidats per la Coral Englantina de Vilassar de Mar a participar en el concert de Festa Major de la seva localitat, coral amb qui ens vam "conèixer" el passat novembre gràcies al cicle Catalunya Coral que organitza la Federació d'Entitats Corals de Catalunya.

El concert va tenir lloc a l'Ateneu Vilassanès a les 8 del vespre i va ser encetat per la coral amfitriona, que va començar a mostrar tastets d'un projecte que estan preparant de cara a finals d'any conjuntament amb la coral Llaç d'Amistat, d'Argentona, amb qui comparteixen director, en Narcís Perich, i que també ens van visitar el passat novembre a Bigues.

Pel que fa a nosaltres, en el que està sent un curs relativament difícil per diferents circumstàncies, el concert ha suposat recuperar la preciosa versió del Pange Lingua de l'hongarès Zoltán Kodály i per consolidar altres obres que hem anat incorporant en aquest curs, com la també recuperada Berimbau de Vinícus de Moraes i Baden Powell, l'O fly not, love de Thomas Morley i la conegudíssima L'Estaca de Lluís Llach amb l'arranjadament coral del mestre Manuel Oltra, molt celebrada pel públic, que omplia en bon nombre l'ateneu. Vam completar la nostra actuació amb La flor de l'Amarant, que és l'himne de la coral, el Senyor Sant Jordi i el Joan del Riu.

El concert va cloure amb dos cants comuns, cadascun d'ells dirigits per un dels dos directors, que van ser el gran clàssic tradicional d'El Rossinyol i una versió per a coral de la conegudíssima Festa Major de la Trinca.

Comentaris

Entrades populars