Un concert catedralici a Sant Feliu de Llobregat

Font: Twitter Coral Crescendo
El passat dissabte va ser un dia força especial per a la coral. Per una banda, vam ser convidats per la Coral Crescendo a cantar a Sant Feliu de Llobregat, la seva població, com a retorn de la visita que ens van fer a Bigues a principis de juliol d'aquest any, amb qui ens vam sentir en tot moment molt còmodes i amb la que, des del primer moment, hi ha hagut molt bon feeling. El segon motiu va ser el lloc escollit, la Catedral de Sant Llorenç, que passa per ser la catedral més jove de Catalunya i, sobretot, pel fet que és la primera vegada que cantem en una església que té aquesta consideració. No obstant, al 2011, la coral ja va cantar en una antiga catedral, la de Roda d'Isàbena, tot i que ja llavors havia perdut aquest rang i es considera simple església parroquial, i al 2013 va fer-ho a la Catedral d'Edimburg (Escòcia), consagrada a Saint Giles, que tot i conèixer-la així tampoc té aquest rang.

El concert com a tal no ens ha enxampat en la millor època, ja que estem plenament immersos en dos projectes que s'han d'estrenar d'aquí a menys de dos mesos i als quals estem dedicant molts esforços, com són l'òpera (actuada!) de La maternitat d'Elna i un concert comú amb la Coral Familiar del Conservatori de Música de Girona, així que hem tirat del repertori que vam fer servir per la darrera gira que ens ha portat per terres occitanes.

Del concert pròpiament dit n'hem sortit plenament satisfets, ja que sempre és un goig cantar davant d'una sala (en aquest cas, capella) plena a vessar de públic, i amb una coral amfitriona que ens ha tractat la mar de bé, a part de tornar-nos a demostrar la seva gran qualitat artística tot i tenir un director temporal per baixa de la seva directora titular.

Comentaris

  1. Vídeo de l'Ateneu Sanfeliuenc del Concert d'Advent de les corals l'Amarant i Crescendo :)

    https://youtu.be/GwptaamLfCI

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars