França es cola a la XXII Trobada d'Acordionistes

XXII Trobada d'Acordionistes de Bigues
El passat dissabte vam celebrar la XXII Trobada d'Acordionistes de Bigues, la tercera que té lloc en la temporada de tardor des de que vam canviar-la d'ubicació en el calendari. Després d'una trobada amb aires mariners i de l'anterior que es va dedicar a l'Andreu Camp, un dels seus màxims impulsors, en aquesta darrera trobada hem volgut retre un senzill homenatge a la música francesa. L'acte va tenir lloc, possiblement la darrera vegada, en el Casal d'Avis ubicat en el Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues, ja que es preveu que per a l'any vinent ja es disposarà d'un nou equipament cultural a Bigues, una sala o teatre polivalent que actualment està en construcció.

El concert pròpiament dit va començar amb un record a dos grans exponents de la música que ens han deixat en la darrera setmana, el cantant francès Charles Aznavour i la soprano catalana Montserrat Caballé. La trobada, enguany, va aplegar als acordionistes Jordi Bruguera, Jordi Comasòlives -que van tocar plegats i cadascun amb un tipus d'acordió diferent-, Marc Bruset i Arrigo Tomasi -que va fer una masterclass d'improvització-, a més dels locals i els membres de la nostra coral Carolina Oliver i Tino Barba -que a mitja trobada va canviar l'acordió per la guitarra-. Tot i l'existència d'altres actes plenament consolidats en el municipi de Bigues i Riells que, en aquesta ocasió, han coincidit amb la data, l'afluència de públic va ser molt bona.

La vinculació amb França de la coral no s'acaba aquí, ja que aquesta setmana, juntament amb la coral Santa Eulàlia de Santa Eulàlia de Ronçana, tenim una gira de cap de setmana pel país veí convidats per la coral Le bonheur est dans le chant de Sauveterre (Tarn et Garonne), on tindrem una recepció oficial per part de l'ajuntament, i on oferirem un parell de concerts, a Lauzerte (Tarn et Garonne) el dissabte 13 i a Castelnau-Montratier (Lot) el diumenge 14.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars